پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
6631
-
الف
+

نقش من بسیار خاص، عاطفی و دشوار بود

"رسول نجفیان" بازیگر نقش «پرویز» در سریال «از یادها رفته» از نکات بارز این شخصیت گفت.

 "رسول نجفیان" بازیگر سریال مناسبی «از یادها رفته» که در ایام ماه مبارک رمضان از رسانه ملی پخش می‌شود در مورد کاراکتری که در این سریال ایفا می‌کند توضیحاتی داد.

به گزارش آی‌فیلم به نقل از روابط عمومی شبکه یک، نجفیان درباره بازی در سریال «از یادها رفته» گفت: به‌واسطه دوستی قدیمی، بهرام بهرامیان من را به کار دعوت کرد و وقتی درباره نقش و کاراکتر این سریال با هم گفت‌وگو کردیم، از این نقش خوشم آمد و پس از موافقت در این پروژه حضور یافتم. بازی من در این سریال یک سال طول کشید یعنی من از خرداد سال ۹۷ مقابل دوربین بودم.

 نجفیان درباره نقش «پرویز» در سریال «از یادها رفته» اظهار کرد: «پرویز» پدری هست که از همسر اولش که فوت کرده و عاشقش هم بوده، دختری به نام «مهربانو» به یادگار دارد و برای همین هم در ازدواج دومش با «فریده» دیگر حاضر نشد که بچه‌دار شود. در نتیجه، ازدواج دوم پرویز فقط برای اداره زندگی‌اش بوده ولی در اصل تمام فکر و ذهن این پدر، دخترش هست. در ادامه داستان هم می‌بینیم که این دختر با ماجراهای عاطفی مواجه می‌شود و در برابر دو خواستگاری که می‌توان گفت شروع یک فاجعه برای او و زندگی ما هست، همراه می‌شود.

وی در ادامه افزود: برای هر پدر جدایی از دخترش دشوار است بخصوص برای پدری که علاقه و وابستگی زیادی به فرزندش دارد. اما گرفتاری خانواده ما در سریال ورای مسائل عاطفی است و به جرأت می گویم که نقش من بسیار خاص، عاطفی و دشواری بود.

نجفیان درباره نکات بارزی که در سریال «از یادها رفته» به آن اشاره شده است، عنوان کرد: با توجه به اینکه قرار نیست قصه را لو بدهم می‌گویم، ما ادامه و عواقب دیکتاتوری قاجار و پهلوی را در این سریال می‌بینیم و در نتیجه آن سلطه‌طلبی و زورگویی همچنان در این خاندان نفوذ دارد چرا که برای انسان‌ها اصلاً ارزش قائل نیستند. بخصوص مادر مهران (شکوه السلطنه) که یک زن زورگویی است که گمان می‌کند همه باید گوش به فرمان او باشند و هرکسی هم به دستورات آنها تمکین نکند باید از میان برداشته شود. یک نکته مهمی که در این سریال وجود دارد همین است؛ برخورد با این تفکر غلط و نشان دادن ظلم دیکتاتوری موجود در آن سال‌ها. حال و هوای تهران قدیم از دیگر نکات بارز و جالب سریال از یادها رفته است. تهرانی که از عهد قاجار رهایی پیدا کرده و وارد دورانی به اصطلاح مدرنیزه شدن است، مردم به جای لباس‌های سنتی و مرسوم آن دروان، کت و شلوار می‌پوشند، کراوات می‌زنند و کلاه شاپو سر می‌کنند. از نکات مهم دیگر این سریال مساله حجاب و ظلم خاندان پهلوی در کشف حجاب از زنان مسلمان ایرانی و سوق دادن اجباری مردم به سمت و سوی تفکر و پوشش غربی و رواج بی بند و باری است. من فکر می‌کنم در روند داستان، به این مسائل خوب پرداخته شده است. در این سریال، اراده معطوف به قدرت بشر به خوبی به تصویر کشیده شده است. بشری که هر خواسته‌ای دارد باید قدرت پیدا کند تا به خواسته خود برسد اما یک موقعی هست که معنویت به این اراده بشر کمک می‌کند و انسان دچار والایش و تثبیت می‌شود اما یک موقع هم هست که این معنویت کمکی نمی‌کند و در آن جهل و جاهلیت خودش می‌ماند و متأسفانه فاجعه می‌آفریند درست مانند چیزی که در این سریال به آن اشاره شده است.

داستان سریال «از یادها رفته» به زندگی دختری جوان در سال ۱۳۱۹ می‌پردازد که به دلیل نداشتن شناخت از وضعیت کشور و آداب رسوم دچار بحران شدیدی می‌شود، اما با کشف حقیقت سنت‌ها و رفتارها به آرامش و زندگی مشترک می‌رسد.

مجموعه تلویزیونی «از یادها رفته» به کارگردانی بهرام بهرامیان و تهیه‌کنندگی اکبر تحویلیان در شب‌های ماه مبارک رمضان از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.

بیشتر بخوانید ...

«از یادها رفته» به روایت عواملش

مهربانوی سریال «از یادها رفته»

با آی‌فیلم به پشت صحنه «از یادها رفته» بیایید

تیزر رسمی سریال «از یادها رفته»

 

 


س ح/ س م

نظر شما
ارسال نظر